mail-ikon  danorganic@danorganic.com     tlf-ikon  97 19 88 99     find-ikon  Vesterbjergevej 1, 7280 Sdr. Felding

findsmiley

Ninna og Niels Bjarne Frederiksen​

Ninna og Niels Bjarne Frederiksen

Ilderhøjgaard

Sdr. Felding​

​Niels Bjarne overtog fødegården "Ilderhøjgaard" efter sin far i slutningen af 70'erne. Gården ligger 3 km syd for Sdr. Felding, nær hovedvej 12 mellem Varde og Herning.

I 1997 var Ninna og Niels Bjarne trætte af at sprøjte deres marker og valgte at omlægge til økologi. En beslutning som de bestemt ikke har fortrudt.

Siden 1997 har Ninna og Niels Bjarne leveret økologiske kartofler til DanOrganic, og i 1998 startede de med dyrkning af økologiske gulerødder til DanOrganic.

Når man besøger Ninna og Niels Bjarne ser man tydeligt. at økologi ikke blot er et levebrød, men i høj grad en levevis. Der er økologisk mælk og brød på bordet. Ja, alt det man kan skaffe i økologisk udgave, bliver serveret i det gæstfrie hjem. Et hjem med god plads, da de 4 børn: Tina, Vinni, Jesper og Jette er flyttet hjemmefra, men det er rart med god plads, når børnene kommer hjem med børnebørnene.

Ninna og Niels Bjarne er i dag en af DanOrganics vigtigste avlere.

Det gode vejr nydes........​

Avler fakta:

Ninna og Niels Bjarne har været omlagt til økologi siden 1997​

Økologiske gulerødder og kartofler fra Ilderhøjgaard.

​​

Ninna og Niels Bjarne foran den gamle vogn, som står ved indkørslen til gårds- pladsen. I baggrunden den gamle svinestald, der i dag fungerer som kartoffellager.​

firma

​Danorganic A/S

CVR: 25498119

Vesterbjergevej 1

7280 Sønder Felding​

​kontakt

mail-ikon  danorganic@danorganic.com

tlf-ikon   97 19 88 99

oekologi_roed

vi støtter

vi er medlem af

oel-logo

ren medglæde